top of page

"Kan du drømme det kan du gjøre det"

Kort fortalt, for 5 år siden var jeg helseløs, arbeidsløs og 100% sykmeldt på ubestemt tid. Toppet det hele med en skilsmisse kort tid etter.

Livet ,og det mønsteret jeg hadde gått i før den tid, hadde satt helsen min ut av spill. Kroppen hadde i flere år sagt ifra at det var på høy tid å roe ned, men med tung gårdsdrift, familie, hus og diverse var det ikke tid til å være syk, jeg tok skyggelapper på og nektet å innse alvoret. "Det må gå over snart" var holdningen min. Det gikk ikke over. Når vi går på "feil sti" går det ikke over. Vi må fysisk endre mønster, fjerne gamle vaner (forankringer) og skape nye vaner som er tilpasset våre egne grunnverdier og personlige behov. 

I en alder av 39 år fikk jeg beskjed fra revmatologer om at jeg maks kunne klare å jobbe 50% i fremtiden. (Dette er et godt eksempel på begrensende overbevisning).

Kroppen var full av leddgikt.

Cellegift, smertestillende og betennelsesdempende medisiner i høye doser over en 10 års-periode hadde ikke klart å holde sykdommen i sjakk.

Med denne påstanden fra legene hadde jeg to valg: Jeg kunne lytte til legene og godta beskjeden jeg fikk, eller heller gjøre endringer i livet som kunne forbedre min helse og gi meg flere muligheter i fremtiden. Jeg valgte det siste alternativet. Alt skulle prøves!

 

Mitt mål var klart for meg;

Jeg ville ha tilbake helsen min og en kropp som fungerte. Jeg ville skape meg en jobb som var meningsfull for meg i 100% stilling. Jeg ville glede meg like mye til mandag som til fredag samt få et godt liv igjen.

4 år etter revmatologens beskjed var jeg tilbake i 100% jobb i tillegg til studier.

Det har vært en enormt stor og krevende jobb, men jeg ville ikke vært den foruten. Det har vært den mest lærerike perioden så langt i mitt liv.

Jeg gleder meg over hver dag, helsen er tilbake og jeg er helt fri fra både smerter og medisiner!

Det aller meste vi bestemmer oss for å klare, det klarer vi såfremt vi dedikerer tid og handlinger i prosessen og setter oss tydelige mål.

Som sertifisert  Coach med erfaring innen mange felt er jeg her for å hjelpe deg med verktøy som du kan bruke videre i din fremtid for å få et liv i balanse.

Sett deg i førersetet av ditt eget liv og nå dine mål.

bottom of page